Danny Hilferink

GEZIN.

Danny Hilferink geboren "1980". Samen met mijn vrouw Sissy zijn wij zeer trots op onze 4 lieve kinderen. Onze mooie dochter Fenna en 3 prachtige stiefkinderen Björn, Sam en Chalisa. Ik sta met beide benen op de grond en geniet volop van het leven. Ik heb een top familie en in het bijzonder mijn vrouw Sissy, mijn ouders en broers. Een ander belangrijk onderdeel in mijn leven is mijn werk.


Ik ben blij dat ik dag in dag uit fulltime mag werken bij het bedrijf Westrom in Roermond. Ik heb een grote ontwikkeling doorgemaakt vanaf 2004 het jaar dat ik ben begonnen met werken bij Westrom. Rolstoelen haal ik deeltje voor deeltje uit elkaar zodat deze weer kunnen worden hergebruikt. Ik ben ook blij dat Westrom me de gelegenheid geeft om als Traffic Informer presentaties te geven op middelbare scholen en mij vanaf 2017 extra kansen biedt om mij te ontwikkelen. Zie de felicitaties van mijn leidinggevenden. De reden dat ik presentaties wil geven op scholen...

PRESENTATIE TRAFFIC INFORMER.

Als ik eraan denk komt het vuur in me op en moet ik kalm blijven. Ik ben zo gedreven omdat ik weet wat het is om niet bewust met alle gevaren van het verkeer bezig te zijn en de consequenties hiervan te ervaren. Als ik de presentatie geef wil ik met heel mijn hart en alles wat ik in me heb de jongeren overtuigen omdat ik niet wil dat hun dat overkomt wat mij overkomen is. Op 18-jarige leeftijd in 1999 ben ik blind geworden door een tragisch scooter-ongeluk. Als dat niet al erg genoeg was, was het ook nog zo dat een van mijn beste vrienden bij mij achterop zat en het niet heeft overleefd. Niemand echt niemand die zoiets heeft meegemaakt weet hoe dat voelt om met dat laatste te moeten leven. Ondanks dat ik volgens het politierapport niet volledig aansprakelijk ben blijft het feit staan dat ik reed en dit zal voor mij altijd erg moeilijk blijven. Als de jongeren voor mij zitten op de scholen dan denk ik... Jongens en meisjes alsjeblieft doe wat met mijn verhaal, neem het mee, denk er over na. Er zijn genoeg jongeren die heel goed weten waar ze mee bezig zijn en hier heel bewust mee omgaan. Maar pff er zijn er ook genoeg zoals ik vroeger die gewoon maar doen en niet nadenken over alle consequenties die het verkeer met zich mee kunnen brengen. Wat ik altijd zeg tijdens de presentatie, "voor mij is het te laat voor jullie nog niet".

HOBBY'S

Iets meer over mezelf. Ik heb 2 grote hobby's de eerste is mijn geweldige blindengeleidehond Hokie een American Staffordshire Terriér. Wij zijn dikke maatjes en gaan ook iedere dag samen naar mijn werk. De volgende hobby is gitaar spelen maar ook in bredere zin muziek en dan in het bijzonder de blues. Hieronder speel is samen met Guy Smeets - "With a little blues" in E. Veel luisterplezier. Danny Hilferink - oktober 2016.